VISÁN OPTIMANOVA KUTYATÁP
A spanyol Visán fejlesztésének köszönhetően a prémium és szuper prémium táp a termelési folyamat során végrehajtott friss hús közvetlen injektálására alapuló eljárásokkal készül.
A friss hús használatának számos előnye van, szemben a húsliszt alkalmazásával. A friss hús darálékká alakításához ugyanis csak egy hőkezelésen megy keresztül, így megőrzi tápértékét.
Ezzel szemben a húsliszt két hőkezelésen esik át, míg darálék lesz belőle: az elsőn azért, hogy a friss húsból húsliszt legyen, a másodikon pedig akkor, amikor a húslisztből darálékot csinálnak.
Minden hőkezelés csökkenti a friss húsban található tápértéket, ezáltal a végtermék minősége is rosszabb lesz. Ezért a friss hús használatának számos előnye van, mint például kevesebb denaturált fehérjét, kevesebb szabadgyököt tartalmazó zsírt tartalmaz, és a vitaminok is nagyobb arányban maradnak meg a húsban.
A kategóriában nincsenek termékek!